ΠλοήγησηΕπικοινωνίαΕκτύπωση

 

Σκοπός

 

Σ' ένα κόσμο που οι έτοιμες προπαρασκευασμένες τροφές, "junk food" και άλλοι «πειρασμοί» κατακλύζουν την αγορά, η μεσογειακή διατροφή μπορεί να είναι μία βιώσιμη εναλλακτική λύση, αν και πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η παραδοσιακή μεσογειακή δίαιτα κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

 


O σκοπός του τρίτου διεθνούς συνεδρίου για τη μεσογειακή διατροφή ήταν να εξετάσει την εξέλιξη, τα ευεργετήματα και την παρούσα έρευνα πάνω σ' αυτή τη δίαιτα, καθώς και τις προοπτικές και τα προβλήματα που συνδέονται με την επιβίωσή της. Ειδικό αφιέρωμα έγινε στο κρασί.

 

Τα προηγούμενα συνέδρια της σειράς Mediet πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στις 21-23 Απριλίου 2004 και στις 20-22 Απριλίου 2005. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τα σχετικά websites:

Mediet 2004

Mediet 2005

 


Ποιοι το παρακολούθησαν


Ερευνητές με ενδιαφέρον στις μακρο/μικρο-θρεπτικές ουσίες
Διατροφολόγους
Διαιτολόγους
Γιατρούς
Φαρμακοποιούς
Ιστορικούς της διατροφής
Επαγγελματίες στη διατροφική εκπαίδευση
Άλλους επαγγελματίες με ενδιαφέρον στην προαγωγή καλής υγείας
Ειδικούς στη δημόσια διατροφή
Παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων
Εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας
Δημοσιογράφους με ενδιαφέρον στο κρασί και στη γαστρονομία

Γλώσσα

 

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου ήταν η αγγλική. Πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη μετάφραση από και προς τα ελληνικά.

 



Χορηγός:






Χορηγοί Επικοινωνίας:







Ο γαστρονόμος της Καθημερινής






Χορηγός επικοινωνίας ειδικού τύπου:





 

Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2007

Σχεδιασμός και υποστήριξη από Heliowebs